Musa KURT - Okul Müdürü

26.02.1980 tarihinde İzmit´te doğdu. İlk Orta ve Lise tahsilini İzmit´te tamamladı. 1996 yılında İzmit İmam Hatip Lisesinden dereceyle mezun oldu. 1997 yılında girdiği Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden 2002 yılında derece yaparak mezun oldu.  2015 yılında Sabahattin Zaim Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında Yüksek Lisansını tamamladı.

2007 yılında Konya´nın Ilgın İlçesi Yukarıçiğil Şehit Asker Seyit Ali Gür İlköğretim okulunda sözleşmeli Din Kültürü öğretmeni olarak atandığı ilk görevinden, 20 şubat 2007 tarihinde Kırklareli Babaeski Meslek Lisesine kadrolu olarak atandı. 2011 yılında ise Tuzla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine il dışı tayinle atandı.

2011-2013 yılları arasında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Projeler biriminde görev yaptı. 2014 yılında yeni açılan Tuzla Mahir İz Anadolu İmam Hatip Lisesine Kurucu Müdür yardımcısı olarak atandı ve birçok başarılı çalışmalar yürüttü.

15 Eylül 2017 tarihli 2017 yılı Yönetici Görevlendirmeleri kapsamında İlk tercihi olan İstanbul  Tuzla Halil Türkkan Kız AİHL´ye Okul Müdürü olarak atandı.

12 Temmuz 2018 tarihinde İsteğe bağlı il dışı tayinle Derince Yenikent Anadolu lisesine din kültürü öğretmeni olarak atandı.

26 Eylül 2018 tarihinde Çenesuyu Ortaokuluna  müdür yardımcısı olarak görevlendirildi.

22 Temmuz 2019 tarihinde Dilovası Şehit İlimdar Atasoy Anadolu İmam Hatip Lisesinde  Okul Müdürü olarak görevlendirildi. 20 Nisan 2020 tarihinde bu görevinden ayrılarak Milli Eğitim Bakanımız tarafından Okulumuza Okul Müdürü olarak atanmıştır.

Başarılı Çalışmaları nedeniyle Kaymakam ve Valiler tarafından 12 başarı belgesi , 4 üstün başarı 3 ödül belgesi ile ödüllendirilmiştir. Birçok seminer ve kursta eğitim almıştır. Hizmet içi eğitim faaliyetlerinde eğitici olarak eğitim vermiştir.

Musa Kurt İngilizce ve Arapça bilmektedir. Evli, Furkan ve Zeynep Sena isimli lki çocuk babasıdır.