Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Servetiye Cephesi Anadolu Lisesi

Telefon : (262) 343-4298
Belgegeçer :
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://servetiyecephesianadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : SEYMEN MAH. HACIBEY SK. NO 9 İÇ KAPI NO 1 BAŞİSKELE / KOCAELİ
VİZYON : Öğrencilerin kendi yeteneklerini fark edeceği etkin bir rehberlik, kendilerini geliştirebileceği nitelikli bir eğitim ortamı sunmak.
MİSYON : Öğrencilerde öz yeterlilik farkındalığı oluşturacak ortam yaratarak daha üretken ve başarılı olmalarını sağlamak
BAŞARILAR : Servetiye Cephesi Anadolu Lisesi, Kocaeli’nin gurur kaynağı haline gelmiş önemli bir eğitim kurumu olarak ön plana çıkıyor. Bu yıl ilk mezunlarını verecek olması, okulun başarılı eğitim anlayışının bir göstergesi olarak karşımıza çıkıyor. Öncelikle, akademik alandaki başarısıyla dikkat çeken Servetiye Cephesi Anadolu Lisesi, öğrencilerine sağladığı nitelikli eğitim ve öğretim programlarıyla bilgi ve beceri düzeylerini en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyor. Öğrencilerin akademik potansiyellerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine olanak tanıyan zengin bir müfredat sunuyor. Sadece akademik başarıya odaklanmakla kalmayıp, öğrencilerin sosyal, kültürel ve sportif yönlerini de destekleyen bir anlayışa sahip olmasıyla öne çıkıyor. Okul, öğrencilere sanatsal etkinliklerden sportif faaliyetlere, sosyal sorumluluk projelerinden kültürel etkinliklere kadar geniş bir yelpazede fırsatlar sunarak öğrencilerin kişisel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunuyor. Ayrıca, Servetiye Cephesi Anadolu Lisesi, öğrencilerin sadece bilgiyi öğrenmekle kalmayıp aynı zamanda bunu pratiğe dökebilecekleri fırsatlar sunarak öğrenmenin kalıcılığını sağlıyor. Bu bağlamda, ders dışı etkinlikler, proje tabanlı öğrenme yöntemleri ve alanında uzman öğretmenlerle gerçekleştirilen etkin dersler okulun öğretim anlayışını zenginleştiriyor. Servetiye Cephesi Anadolu Lisesi, öğrencilerine sağladığı eşsiz fırsatlarla sadece Kocaeli’nin değil, Türkiye’nin en iyi anadolu liselerinden biri olmayı hedefliyor. Akademik, sosyal, kültürel ve sportif anlamda sağladığı başarılarla öne çıkan bu okul, öğrencilerini donanımlı bireyler olarak yetiştirerek geleceğe güvenle bakmalarını sağlıyor.

Öğretmen :17
Öğrenci :531
Derslik :29
Toplantı Salonu :1
Çok Amaçlı Salon :1
Spor Salonu :1
Kimya Laboratuvarı :1
Biyoloji Laboratuvarı :1
Fizik Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Müzik Sınıfı :2
Resim Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2019
Revir:1
Öğretim Şekli :Gündüz-Tam Gün
Saatler : 09:00-16:00
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce - Almanca
Isınma : Doğalgaz
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : Okulumuz İzmit Gölcük E-5 ana yola çok yakın mesafede olup Gölcük - İzmit ulaşım araçlarının güzergahı üzerindedir.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Bahçecik-Sahil yol ayrımında olup sahil tarafında yer almaktadır. Seymen mahallesi sınırları içerisindedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezine 3 İl Merkezine 10 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri : 120
Taban-Tavan Puan Bilgileri : 2020 yılı öğrenci kontenjanımız 180 taban puanımız 407,756 taban yüzdelik dilimimiz 6,55 tavan puanımız 438 tavan yüzdelik dilimimiz 3,43 tür. 2021 yılı öğrenci kontenjanımız 120 olarak belirlenmiştir. taban puanımız 391,23 taban yüzdelik dilimimiz 6,84 tavan puanımız 417 tavan yüzdelik dilimimiz 4,03 tür. 2022 YILI ÖĞRENCİ KONTENJANIMIZ: 120 2023 YILI ÖĞRENCİ KONTENJANI: 150
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler : Sitemizde projeler menüsü altında detaylar mevcuttur.
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : 4 ülke ile ortaklaşa yürütülen eTwining Projesi. ERASMUS- FESTİVALLER
Diğer Hususlar : Okul açılışımız 2020 mart ayında onaylanmış olup Okul Müdürü olarka Musa KURT atanmıştır.
Yazdır :